LifeStyle

Uite 8 lucruri pe care trebuie să le încerci în această perioadă


       Distanța socială care s-a impus pentru aceste zile dificile este spre binele nostru pentru a ajuta la diminuarea riscului de îmbolnăvire.
      Ești în căutatea unor idei pe care să le faci cât stai în casă? Cu toții căutăm lucruri de făcut pentru a ne distrage de la ce se întâmplă în jurul nostru în ultimele săptămâni. Unul dintre cele mai utile sfaturi este să închizi televizorul și să încerci  să eviți știrile care doar manipulează publicul. Nu trebie să intri în panică. Este momentul să fim creativi și să ieșim din starea agitată care s-a instalat în jurul nostru.

          Iată 8 lucruri pe care poți să le faci. Știai de ele?

 

  1. Ieși la un picnic cu familia pe terasa casei, pe balcon sau, de ce nu, în living.

Cine spune că nu poți organiza un picnic chiar la tine acasă? Dacă tot gătești din ce în ce mai mult în bucătăria de acasă, nu mai ai nevoie decât de o pătură, tacâmuri, ba chiar și un coș de picnic pentru a da senzația unui picnic adevărat.

 

  1. Citește o carte!

Poate că a venit momentul să citești acea carte la care te gândești de mult dar niciodată nu ai avut suficient timp la dispoziție. Multe librării oferă transport la comandarea online a cărților, ceea ce face lecturarea mai accesibilă în acest moment când trebuie să stăm cât mai mult în casă.

 

  1. Învață o limbă străină!

Fie că îți place cultura unei anumite țări, mâncarea, muzica sau chiar tradiția și festivalurile acesteia încearcă să înveți și limba. Trăim clipe în care accesul la informații este foarte ușor. Ceea ce trebuie să faci este să cauți un curs online sau informații despre limba pe care ți-ai dorit dintotdeauna să o vorbești și să o înțelegi.

 

  1. Uită-te la un documentar!

Cu siguranță ești interesat de anumite lucruri. Fii curios și hrănește-ți curiozitatea cu un film documentar din care să înveți cât mai mult despre pasiunea ta. Fie că este vorba despre istorie, astronomie, IT etc, acum este momentul să afli mai multe.

 

  1. Printează fotografii și fii creativ!

Încearcă să fii cât mai productiv și creativ în această perioadă. Poți face multe lucruri minunate cu pozele preferate. Indiferent că alegi să îți faci un aranjament pe pereți sau să le așezi prin cameră te va scoate din rutina ultimelor zile și îți va da o stare de bine amintindu-ți de clipele care s-au petrecut atunci când momentul a fost imortalizat.

 

  1. Organizează o seară de film!

Nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a vedea acele filme de care cu siguranță ai auzit dar nu ai avut timp să le vezi. După vizionarea acestor filme poți împărtăși păreri și chiar să le comentezi cu prietenii de la distanță sau cu cei cu care alegi să vizionezi . Un laptop, floricele, un cadru comfortabil și seara de film e gata.

 

  1. Gătește rețeta preferată!

E greu să renunți în perioada asta la dulciuri. Ce ai zice dacă le-ai prepara chiar tu? Indiferent că alegi ceva din caietul de rețete al familiei sau cauți pe internet o rețetă, va fi distactiv și vei avea o satisfacție aparte știind că tu ai pregătit desertul.

 

  1. Apucă-te de un curs online!

În ziua de azi, platformele online oferă cursuri gratuite. Fie că îți place să dansezi sau vrei să înveți este momentul perfect să cauți cursuri de dans onlie. Dacă ești pasionat de marketing, copywriting, design, gătit sau orice altceva aceste cursuri vin în sprijinul tău.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îl distribui pentru a afla și alții de el.

 

Poate iti mai place si

Diverse

AI AUZIT DE YEI.RO? Un lucru de apreciat este inițiativa celor de la Yei.ro. Deși sunt încă la început, își doresc să crească alături...

Copyright © 2020 LikeAPanda.ro

Exit mobile version