Connect with us

Hi, what are you looking for?

Diverse

Susține producătorii locali!AI AUZIT DE YEI.RO?

Un lucru de apreciat este inițiativa celor de la Yei.ro. Deși sunt încă la început, își doresc să crească alături de producătorii locali pentru a le oferi posibilitatea conectării cu viitorii lor clienți. Scopul lor este de a încuraja furnizorii regionali să se afirme într-un mediu tot mai căutat în ultimele zile, cel online.

Într-un comunicat de preasă, aceștia afirmă „Pentru că ne dorim să fim alături de producătorii locali în această perioadă critică, am înființat o platformă dedicată lor, dedicată produselor made in Romania. Ne propunem să scoatem din anonimat furnizorii locali și le punem la dispoziție o altfel de piață, una online gratuită pe care am transformat-o într-un loc de unde poți cumpăra produsele preferate sau serviciile necesare oferite de producătorii locali.”

Ce trebuie să faci?

Astfel, platfoma creată de ei este una simplă și ușor de folosit. Producătorii trebuie să devină membri, să își deschidă un magazin și să adauge produsele lor. Numărul produselor ese unul nelimitat. Clientul poate să își adauge în coș produsele dorite, completează datele necesate pentru livrate și alege metoda de plată: ramburs sau transfer bancar.

Hai să încurajăm astfel de inițiative pentru a crește economia țări și ca prodcuătorii locali să nu mai fie nevoiți să arunce tone de marfă deoarece nu sunt destul de vizibili și cunoscuți. În loc să importăm produsele altora, mai bine încurajăm producerea lor în țară.

Puteți lua legătura cu Yei.ro pe:

Platforma online https://yei.ro/

Facebook https://www.facebook.com/YeiRomania/

Instagram https://www.instagram.com/yei.romania/?hl=ro

 

Sper că ți-a plăcut acest articol, distribuie-l pentru a afla cât mai multă lume de el!

Comentarii

Scris de

Poate iti mai place si

LifeStyle

       Distanța socială care s-a impus pentru aceste zile dificile este spre binele nostru pentru a ajuta la diminuarea riscului de îmbolnăvire....

Advertisement decathlon.ro
Primeste notificare de fiecare data cand apare ceva nou pe likeapanda.ro OK Nu, Multumesc!