Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualități

Living Rock 2021 revine pe Plaja Tuzla

Spre bucuria iubitorilor de rock, Festivalul Living Rock 2021 se întâmplă. Dacă anul 2020 a avut multe restriții în ceea ce privesc festivalurile, vara aceasta avem liber la distracție. Ia-ți prietenii și haideți să petreceți ca în vremurile bune. Oaza de relaxare de la malul mării, plaja Tuzla, te așteaptă și în 2021.

În perioada 20-22 august Living Rock Festival revine pe plaja din Tuzla. Ce este important este faptul că biletele achiziționate în 2020 rămân valabile.

Cu aceleași peisaje unice, organizatorii promit momente de neuitat pe ritmuri de rock. Cu siguranță se vor strânge rândurile la malul mării la Festivalul Living Rock 2021.  La a doua ediţie a festivalului vor participa Viţa de Vie, byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers şi Grimus.

Abonamentele sunt puse în vânzare pe: https://www.iabilet.ro/bilete-living-rock-2021-63843/, iar regulamentul de acces poate fi accesat la aici: http://bit.ly/regulamentlivingrock

Bilete, abonamente, acces festival și facilități

250 lei – Abonament (oferă access pentru 3 zile la toate concertele și activitățile festivalului)
125 lei – Abonament Living Rock livrat de tazz by eMAG (oferă access pentru 3 zile la toate concertele si activitățile festivalului din perioada 20-22 august persoanelor vaccinate)

Accesul la festival se va face pe bază de:

  • abonament pe trei zile
  • certificatul de vaccinare sau test negativ de Covid
  • mască
  • distanțare

#LivingRock2021 are prietenii aprope și anul acesta. Tazz by eMAG oferă 50% discount la abonamentele de acces tuturor persoanelor vaccinate sau celor care se vor vaccina până la data festivalului.Nici cei nevaccinați nu vor fi omiși. Ei vor primi gratuit din partea tazz un test de Covid la intrare.

 

„Nisip fin, vegetație și umbră, o plajă care se păstrează încă sălbatică, pescari de la prima oră a dimineții și apă verde-turcoaz, pe scurt – un mic paradis la câțiva kilometri de tine.

În acest loc bine ascuns, sub coasta sălbatică a mării, se întâmplă a doua ediție #LivingRock, un festival pentru noi, iubitorii de alternativ, indiferent că vorbim de muzică, de destinații speciale sau de preferințe gastronomice” Living Rock 2021

Comentarii

Scris de

Poate iti mai place si

Advertisement decathlon.ro
Primeste notificare de fiecare data cand apare ceva nou pe likeapanda.ro OK Nu, Multumesc!