Connect with us

Hi, what are you looking for?

Image: https://www.facebook.com/LatitudeFestival

Actualități

Festivalul Latitude se va desfășura în luna iulie. Care sunt codițiile participării la festival?

Festivalul Latitude este unul dintre cele mai așteptate festivaluri. După mai bine de un an de pandemie, în Marea Britanie a fost aprobat primul festival.

Primul festival cu prezență fizică din pandemie

Festivalul va fi organizat conform normelor igienico-sanitare impuse de pademia de covid-19.

Printre cele mai importante condiții ale participării la spectacol, organizatorii au anunțat că spectatorii nevaccinaţi trebuie să vină cu teste COVID-19 cu rezultate negative.

O veste bună este că se vor găsi centre de testare chiar la faţa locului.

Fondatorul festivalului, Melvin Benn, a spus că Festivalul Latitude va putea fi organizat „atât timp cât situaţia sanitară din Marea Britanie va fi considerată sigură”.

„Planificarea este în plină desfășurare și lucrăm îndeaproape cu autoritățile de sănătate publică pentru a vă aduce festivalul în siguranță în această vară”, este mesajul transmis de organizatorii festivalului Latitude.

Festivalul Latitude este unul dintre cele mai populare evenimente muzicale din Marea Britanie.

Printre primele dezvăluri ale artiștilor care voi participa la festival se numără:  Lewis Capaldi, Bastille şi Snow Patrol.

IMAGE: https://www.facebook.com/LatitudeFestival/

Festivalul Latitude din Henham Park

Festivalul Latitude este un festival de muzica desfășurat în fiecare an, care are loc în Henham Park, Anglia.

Premiera festivalului a fost în iulie 2006 și de atunci a avut loc în fiecare an, în afară de 2020, când a fost anulat din cauza pandemiei COVID-19.

Festivalul include o listă cuprinzătoare de muzicieni, formații și artiști pe patru scene – Arena Obelisc, Arena BBC Sounds, Arena Sunrise și scena Lake. Festivalul cuprinde, de asemenea, elemente de teatru, artă, comedie, cabaret, poezie, politică, dans și literatură.

Ediția a 15 – a festivalului ar fi avut loc de joi 16 – duminică 19 iulie 2020. Ar fi fost cap de afiș HAIM , Liam Gallagher si The Chemical Brothers .

De asemenea, ar fi trebui să își facă apariți pe scenă și Snow Patrol, Michael Kiwanuka, The Lumineers, Keane, Charli XCX, King Gizzard și the Lizard Wizard, Tove Lo și Celeste.

Din cauza pandemiei, pe 27 April the 2020 festivalul a fost anulat.

Mai multe detalii găsiți pe https://www.latitudefestival.com/

 

Advertisement. Scroll to continue reading.
answear.ro

Comentarii

Scris de

Poate iti mai place si

Actualități

Despre vederea copiilor orice părinte ar trebui să știe că este în continua dezvoltare. Este și unul dintre motivele pentru care controlul oftalmologic la...

LifeStyle

Lumea acvatică este o lume fascinantă. Este cadrul perfect pentru a îmbina relaxarea cu plăcerea, sportul cu hobby-ul. Un echipament Decathlon îți face viața...

Advertisement decathlon.ro
Primeste notificare de fiecare data cand apare ceva nou pe likeapanda.ro OK Nu, Multumesc!