Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualități

Din 14 aprilie Revive Health testează în parcarea Aeroportului Otopeni

Revive Health deschide un nou centru de testare pentru COVID-19 in conditii de testare dovedite a fi cele mai sigure, in aer liber, in parcarea aeroportului Otopeni.
Testarea pentru COVID-19 s-a dovedit a fi mult mai in siguranta atunci cand este efectuata in exterior.

Deoarece urmeaza un flux de calatorii mult mai mare pentru sezonul estival, centrul de testare a fost gandit sa suporte un flux mare de persoane. Scopul principal este sa nu se creeze inghesuiala si risc de infectare. Acest lucru ar putea aparea in spatiile inchise atunci cand lumea este nerabdatoare sa primeasca rezultatul pentru calatorie.

Harta CentruluiUrmeaza debutul sezonului estival si cu totii ne dorim sa calatorim din nou, liber si in siguranta. Pentru a facilita calatoria prin intermediul avionului, aveți nevoie de un test negativ fie RT-PCR, fie test ANTIGEN RAPID.

Revive Health – centrul de analize medicale in aer liber deschide pe 14 aprilie in zona exterioara a aeroportului

Acesta este situat vizavi de terminalul PLECARI un punct de recoltare si emitere de buletine de analiza, toate avizate pentru calatorie catre orice destinatie.

Au existat situatii in care anumite buletine de analiza au fost respinse la imbarcare. Cauza principală este că laboratorul care le-a prelucrat nu era acreditat. De asemenea, au fost situatii in care buletinul de test rapid nu era valabil deoarece provenea de la un centru care nu era avizat de DSP si STS sa emita buletine de analiza.

Pentru a nu exista situatii neplacute inainte de plecare, trebuie sa ne asiguram ca centrul este autorizat cu toate elementele necesare pentru calatorie.

Revive Health detine toate avizele necesare pentru a emite buletine de analiza valabile pentru calatorie.

-Pentru testele de tip PCR se regasesc toate elementele necesare – semnatura si stampila, cod QR, certificare ISO 9001 a laboratorului care de asemenea se afla pe lista acreditata pentru testare RT-PCR a Ministerului Sanatatii .

-Pentru testele de tip ANTIGEN RAPID se emite buletin de analiza semnat si stampilat de cadrul medical ce efectueaza testul iar rezultatele se raporteaza in CORONA FORMS zilnic, fapt ce determina ca buletinul de test antigen sa fie valabil pentru calatorie.

Timpul de rezultat pentru testare RT-PCR – rezultat in 4 ore

Timpul de rezultat pentru testare ANTIGEN RAPID – rezultat in 5 minute

 

PRETURI:

TESTARE RT-PCR  – 350 LEI

TESTARE RAPIDA ANTIGEN – 130 LEI

TESTARE SEROLOGICA ANTICORPI ANTI PROTEINA SPIKE (test special post vaccinare) – 170 lei

TESTARE SEROLOGICA CANTITATIVA ANTICORPI IgG/IgM (determinare anticorpi post infectie/infectie activa) – 150/90

 

PROGRAM  Revive Health  : 04.00 – 22.00

Advertisement. Scroll to continue reading.
answear.ro

Comentarii

Scris de

Poate iti mai place si

Actualități

Despre vederea copiilor orice părinte ar trebui să știe că este în continua dezvoltare. Este și unul dintre motivele pentru care controlul oftalmologic la...

LifeStyle

Lumea acvatică este o lume fascinantă. Este cadrul perfect pentru a îmbina relaxarea cu plăcerea, sportul cu hobby-ul. Un echipament Decathlon îți face viața...

Advertisement decathlon.ro
Primeste notificare de fiecare data cand apare ceva nou pe likeapanda.ro OK Nu, Multumesc!