Connect with us

Hi, what are you looking for?

Diverse

5 Pași pentru decorarea mesei de Paști

Cum să transformi o masă de Paști clasică într-una unică…

 

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi. Printre întrebările care se plimbă prin mintea ta se află și Cum o să decorez anul acesta masa de Paști? Pe lângă ouă vopsite, drob, sarmale, friptură, pască ce ai zice să integrezi și alte lucruri care îți dezvăluie personalitatea și fac din masa festivă una cu adevărat specială. Pentru ca să îți ușurăm treaba, ne-am gândit să îți oferim câteva sugestii pe care să le pui în practică.

De la zis la făcut nu este decât un pas.

 

1. Flori de primăvară

Întotdeauna florile dau o eleganță aparte mesei tale. Alege-le pe cele de primăvară. Fie că este vorba despre narcise, zambile, lăcrămioare, lalele, aranjamentele florale vor fi o pată de culoare și vor înveseli masa. Indiferent că alegi să le pui într-un recipient vopsit și aranjat de tine sau într-o vază clasică, cu siguranță nu vor trece neobservate, ba chiar vor fi apreciate datorită mirosului plăcut.

2. Decorații din coji de ouă

Sigur ți-au rămas niște coji de ouă pe care vrei să le aruci după ce termini de gătit. Nu le irosi! Le poți recicla. Colorează-le interiorul, pune o lumânare parfumată sau flori mici în ele și așează-le pe masă. Vor da un aspect plăcut mesei tale iar pe lângă asta, fiecare va fi unic și le vei prețui deoarece sunt făcute de tine.

3. Decorații tematice

Puișori, iepurași, mielușei – toate aceste animăluțe te trimit cu gândul la Paști. Ce ai zice dacă ai confecționa chiar tu șabloane pe care să le colorezi așa cum dorești și să le lipești pe un băț suficient de lung? Le poți integra cu ușurință pe masa ta. Dacă nu ai timp, le poți alege pe cele deja făcute din lemn sau ceramică.

4. Lumânări colorate

Alături de celelalte lucruri ai putea picta câteva lumânări în culori calde pentru a înveseli masa și a da un aer luminos și proaspăt acestui moment special.

5. Ieși din monotonie

Încearcă să fii cât mai creativ. În acest sens, ai putea adăuga pe masa de Paște câteva ierburi aromatice proaspete sau chiar codițe de ceapă verde în coaja de ou.

 

Și nu uita, păstrează distanța socială, este spre binele nostru, al tuturor!

PAȘTE FERICIT!

 

 

Comentarii

Scris de

Poate iti mai place si

Diverse

Bitcoin este în primejdie India, una dintre cele mai mari ţări din lume a făcut un anunț conform căruia va interzice criptomonedele. Astfel, autoritățile...

LifeStyle

Mersul pe bicicletă nu face parte doar dintr-un stil de viață sănătos sau dintr-o dietă folosită în procesul de slăbire. Ciclismul luptă și împotriva...

Advertisement decathlon.ro
Primeste notificare de fiecare data cand apare ceva nou pe likeapanda.ro OK Nu, Multumesc!