Connect with us

Hi, what are you looking for?

LifeStyle

Cât te costă un echipament Decathlon dacă practici un sport de apă?

Lumea acvatică este o lume fascinantă. Este cadrul perfect pentru a îmbina relaxarea cu plăcerea, sportul cu hobby-ul. Un echipament Decathlon îți face viața mai ușoară.  Fie că este vorba despre un sport practicat pe apă, în apă sau sub apă, acest spațiu are multe de descoperit. Prietenii tăi de la #DecathlonRomânia îți sunt mereu aproape și au selectat pentru tine cele mai bune prețuri la echipamente sportive. Așadar, #profitădesport și aruncă un ochi peste ofertele de nerefuzat.

Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate – preț pentru minim 80 de sporturi. Iar ca să te convingi de asta, toate produsele noastre au o garanție de doi ani de zile ca tu să fii foarte mulțumit sau foarte mulțumit.

Ce sporturi se pot practica în apă?

Sport în apă este denumirea generală pentru sporturile care au ca spațiu de desfășurare apa. Mișcarea în apă este una dintre cele mai bune forme de exerciții cardiovasculare și aerobice deoarece angajează aproape fiecare mușchi din corp și crește ritmul cardiac.

Efectele imediate pe care corpul le resimte sunt: eliminarea kilogramelor în plus, eliminarea stresului, tonifierea musculaturii. Pe lângă acestea, sportul ajută la îmbunătățirea circulației sangvine și limfatice, combaterea celulitei, artrozei, reducerea tensiunii arteriale.

Iată care sunt cele mai cunoscute sporturi de apă:

 1. Inotul
 2. Polo
 3. Sarituri in apa
 4. Caiac-canoe
 5. Canotaj
 6. Scufundarea libera
 7. Snorkelingul
 8. Yachting
 9. Rafting
 10. Jet ski
 11. Schi nautic
 12. Surfing

Ce echipamente recomandă Decathlon Romania?

Plăcerea practicării unui sport în preajma apei stă de multe ori și în menținerea picioarelor uscate. Dacă petreci mult timp pe barcă, navigând sau pe malul apei, la Decathlon găsești oferte pentru toate buzunarele. Și ce transformă o zi bună în una perfectă? timpul cu familia. De aceea, aici găsești cizme pentru cei mari și mici. Cizmele sunt  foarte rezistente, concepute pentru a oferi protecție în condiții meteo extreme!

Vezi aici ofertele

Vremea răcoroasă la #navigație necesită și îmbrăcăminte pe măsură. Tot în acest magazin găsiți și cele mai bune prețuri raportate la calitate pentru veste sau polare de nelipsit în vremea răcoroasă. Produsele sunt concepute pentru navigație pe vreme răcoroasă, cu elemente care protejează de vânt. Sunt  călduroase, datorită materialului interior din polar.

Vezi ofertele aici

La Decathlon găsești tot ce ai nevoie pentru ca înotul să devină activitatea ta preferată. Prin #înot poți arde foarte rapid foarte multe calorii, fiind considerat sportul care pune în mișcare toți mușchii din corp. Înotul este indicat atât pentru copii, cât și pentru adulți. Alege ce ai nevoie din gama completă de echipamente inot pe care Decathlon o are de oferit.

Vezi ofertele aici:

Despre Decathlon Romania

Creațiile Decathlon se adresează tuturor, indiferent dacă ești începător sau expert. Oricare ar fi obstacolele pe care le întâmpini, inovațiile lor te vor ajuta să le depășești.

Produsele au rolul de a încuraja toate persoanele să practice sport în mod regulat, indiferent de abilități sau statut. Datorită calității și prețului, îți poți permite toate articolele necesare pentru a practica cu încredere sportul tău preferat. Obiectivul este să construiască o relație de durată cu latura ta sportivă. De fapt, fericirea ta este pasiunea lor.

Peste 75,2 milioane de tone de gunoi sunt generate de ambalaje în SUA în fiecare an. Decathlon utilizează ambalaje numai atunci când este necesar. Acest lucru nu numai că ajută planeta, dar generează și economii pentru tine.

Comentarii

Scris de

Poate iti mai place si

Sticky Post

Din depărtare se aude sunetul clopoțelului… Nu mai este clasicul clinchet de #clopotel de pe vremuri, e o sonerie modernă acum. Ceea ce e...

Advertisement decathlon.ro
Primeste notificare de fiecare data cand apare ceva nou pe likeapanda.ro OK Nu, Multumesc!