Connect with us

Hi, what are you looking for?

Diverse

25.000 euro pentru o viață normală. Doar împreună putem reuși

Este timpul să fim oameni și să empatizăm cu cei la nevoie din jurul nostru. Un gest mic din partea noastră poate face diferența și alina durerea acestui om.

„Fundația umanitară NORD 2001” a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i reda o viață normală domnului Matras Florin.

Redăm speranța

Acesta este mesajul transmis de  Fundația umanitară NORD 2001:

„Revenim cu informații legate de cazul domnului Matras Florin, bărbatul în vârstă de 53 de ani, din Plopeni, județul Suceava, care s-a bazat pe ajutorul și mobilizarea noastră, a tuturor, pentru a ajunge la clinica Anadolu din Turcia, unde a urmat procedurile necesare pentru a avea o șansă la viață. După intervențiile din luna decembrie au ales să urmeze în România tratamentul procurat din Turcia, realizand altfel o economie de 2300 de euro săptămânal.

În acest moment domnul Matras trebuie să ajungă în Turcia până pe 29 martie. Programarea inițială avea în vedere operația de înlăturare a tumorii în urma radioterapie efectuate, însă a apărut o nouă problemă.

Domnul Matras sângerează din cauza barei de titan montatala Cluj, bară care ii mai menține o parte din maxilar.În aceste condiții intervenția medicilor a devenit extrem de URGENTĂ. Fiecare zi contează!

Costurile acestei etape sunt de 25.000 de euro conform facturii proforme primite de la Spitalul din Turcia, la care se adaugă cheltuieli de deplasare și cheltuieli neprevăzute care pot apărea odată cu intervenția.

Familia și domnul Matras, deși rămași fără resurse financiare pentru a continua, sunt încrezători că vor reuși să treacă și peste această etapă și își pun toată încrederea în oamenii de bine care au contribuit și până acum și care doresc să sprijine acest caz în continuare.

Este momentul să arătăm că suntem din nou solidari, orice sumă, indiferent de valoare, îl poate ajuta pe domnul Matras”

Contăm pe sprijinul dumneavoastră, ca de fiecare dată!

Pentru toți cei care doriți să  susțineți acest caz, vă punem la dispoziție conturile Fundației pentru donații.

Sumele vor ajunge integral la domnul Matras, noi nu percem comisioane și nici nu avem costuri, activitatea este realizată integral cu voluntari.

Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava, cu mențiunea  ‘MATRAS’  :

RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei

Sau

RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU

și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

Advertisement. Scroll to continue reading.
answear.ro

Comentarii

Scris de

Poate iti mai place si

Advertisement decathlon.ro
Primeste notificare de fiecare data cand apare ceva nou pe likeapanda.ro OK Nu, Multumesc!