Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualități

Vrei calitate de lux, la preț redus? Iată recomandarea noastră: Chilipirul Zilei

Atunci când renovezi sau te muți în casă nouă trebuie să gândești fiecare ban pe care îl scoți din buzunar. Chilipirul-zilei.ro este locul unde găsești tot ce îți trebuie pentru a face din casa ta locul în care te regăsești.

Casele sunt locul care fac prima impresie despre noi. Ele sunt ceva mai mult decât 4 pereți și un acoperiș.  Prin noi, casele prind viață și ne ajută să ne recuperăm puterile după o zi lungă și grea. De aceea se și zice că nicăieri nu e mai bine ca acasă…

Fiecare colț din casa ta face diferența dintre casă și acasă

Categoriile diverse mulțumesc și cei mai pretențioși clienți. Iar clienții mulțumiți sunt specialitatea lor. Chilipirul-zilei.ro este o alegere de luat în calcul atunci când vrei să faci achiziții pentru casă deoarece găsești tot ce cauți într-un singur loc. În plus, produsele vin de la producători din Italia, Germania și Anglia pentru ca prețurile să fie pe măsura așteptărilor tale, adică mici de tot.

Profesionalismul se vede și în urmărirea constantă a obiectivului: Prețuri avantajoase. Pe site găsești reduceri reale substanțiale de 30%, 40%, 50%, chiar și peste, zilnic sau săptămânal, fără condiții de comandă minimă, disponibile oricărui cumpărător.

Nu mă crede. Mergi la ei pe site pentru a te convinge singur.

Iată care sunt categoriile în care găsești mii de produse:

 • mobilă – unde vei găsi tot ce îți dorești de la canapele și colțare, la scaune , mese și măsuțe sau paturi și cuiere.
 • decorațiunile ocupă un loc principal și sunt de perete, pentru camera copiilor sau simple obiecte decorative colorate și vesele care îți luminează ziua și te fac să te simți confortabil acasă.
 • în categoria textile vei găsi covoare, lenjerii de pat, topuri de pat, paturi și pilote, perne și huse de pernă, prosoape de baie, halate, draperii și chiar și jaluzele!
 • la fel ca într-o casă veselă și luminată, nici corpurile de iluminat nu lipsesc din oferta magazinului online chilipirul-zilei.ro. Lustre, veioze, lampadare, plafoniere sau aplice, becuri și corpuri de iluminat pentru exterior. Intră și alege obiectele care îți pot aduce mai multă lumină și căldură în interiorul casei.
 • chiar dacă sunt în exterior, grădina și terasa casei tale are nevoie de mobilier de calitate și decorațiuni care să o pună în valoare. Tot în această secțiune mai găsești și grătare și accesorii și obiecte pentru grădinărit.
 • la Accesorii pentru casă vei găsi radiatoare și seminee, ventilatoare și umidificatoare, paravane, produse pentrucuratenie și protecție și mese de călcat.
 • Categoria deBucătărie este una din cele mai căutate secțiuni din Chilipirul-zilei.ro. Aici găsești orice vrei pentru bucătăria ta: electrocasnice, oale și tigăi, tăvi de copt, produse pentru cafea și ceai, carafe, boluri fructe, ustensile și tacâmuri, recipiente alimente, pahare și accesorii pentru bucătărie.
 • Produse pentru Baie: mobilier, covorașe, accesorii, coșuri de rufe.
 • Avem și o categorie destinate Fashion și Timp Liber, iar aici sunt obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, genți, îngrijire personală, articole sportive.

Încă nu te-am convins? Iată un bonus. 5 motive pentru care chilipirul zilei este cea mai buna alegere:

 1. Transportul este gratuit – după noile reglementări ale marilor companii, pentru mobilier sau canapele trebuie să plătești transportul aproape cât valorează. La chilipirul zilei dai comanda de produsele favorite și le aștepți relaxându-te cu un vin bun.
 2. Garanția calității – cu toții ne uităm după cele mai avantajoase prețuri. Dar calitatea și confortul trebuie să primeze pentru a nu face o altă achiziție ulterioară. Fie că alegi un stil glamour, kitsch sau ecletic, produsele lor trec testul timpului.
 3. extra reducere la plata online – ne plac reducerile… mereu le vânăm. Ce ai zice dacă la plata online primești reducere la reducere? Așa-i că este de nerefuzat?
 4. Preț accesibil – toate, dar absolut toate produsele de pe site au prețuri accesibile. În plus, sunt axați pe  beneficii multiple pentru clienți, ceea ce înseamnă multe surprize, promoții și oferte.
 5. Confort  – Știai că o casă are peste 300.000 de produse? Sigur, nu le achiziționezi pe toate odată, dar ținem foarte mult ca lucrurile să fie confortabile pentru ne putea regăsi odată ajunși în căminul nostru.
 6. Iar ca un bonus la bonus Nea Mărin îi recomandă… Și cine nu îl îndrăgește pe Nea Mărin…

Comentarii

Scris de

Poate iti mai place si

Advertisement decathlon.ro
Primeste notificare de fiecare data cand apare ceva nou pe likeapanda.ro OK Nu, Multumesc!