Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualități

BUCOVINA MOTORFEST 2021 la Cetatea de Scaun a Sucevei

BUCOVINA MOTORFEST revine în forță la Cetatea lui Ștefan cel Mare. După cum bine știți, în acest weekend, iubitorii de motoare își dau întâlnire la cel mai cool festival. Pentru a asigura distracția și voia bună, mari nume vor urca pe scenă pentru a-ți încânta auzurile.

BUCOVINA MOTORFEST  este un festival organizat de LEGIO Phoenix 16 – MC Romania. Acesta se va desfășura între 06-08 August 2021 pentru toți iubitorii muzicii bune și senzațiilor îmbătabile pe două roți!

Dacă 2020 a fost un an plin de evenimente nefericite și restricții, anul acesta recuperăm. După o pauză de un an cauzata de pandemie, organizatorii promit o ediție de neuitat.

„Revenim cu forte proaspete și ne adunăm la începutul lui August. Pe platoul din fața Cetății de Scaun din Suceava sărbătorim prietenii vechi și noi. Vrem să ascultăm muzica de calitate în compania unor trupe celebre și nu în ultimul rând să gustăm licori i mancăruri alese în voie-buna și distracție. Salvați data și evenimentul pentru că vom reveni cu alte anunțuri și surprize” transmit organizatorii.

Asfalt uscat tuturor și rock on!!!

Join the club! Câștigă unul dintre premiile oferite!

Organizatorii vor să își premiaze publicul însetat de distracție. De aceea a venit cu surprize și un mic concurs, cu premii pe cinste. 4 premii își așteaptă cu nerăbdare posesorii.

  1. UN MOTOR CUSTOM – YAMAHA 2YL
  2. O CHITARA YAMAHA RS420 Revstar Maya Gold
  3. CURS AUTO CAT B.
  4. UN ABONAMENT LUNAR – BEE FIT – GYM / ZUMBA / SHOP

Tot ceea ce trebuie să faci este să cumperi tricoul festivalului, să completezi tichetul, iar sambată seara, suceveanul nostru, Mani Gutau, liderul trupei URMA, va extrage norocosul câstigator!!!

Poți cumpăra tricoul festivalului și direct din cadrul  Art Rock Cafe – ARC din Suceava, Strada Scurta, nr. 4 Suceava, Romania!

Programul Festivalului Bucovina Motorfest 2021

Invitați de seamă revin cu mare drag pentru a distra publicul sucevean.

Vineri (06) – Sambata (07)  H: 19:30  – vor susține concert trupele:

  • CARGO
  • BUCOVINA
  • 99 DEGREES
  • ALTERNOSFERA
  • URMA
  • ODYSSEY

Sambata (07) H: 12:00  – Se va da startul PARADEI MOTO cu plecare de pe PLATOUL CETATII DE SCAUN A SUCEVEI!

Sambata (07) H: 15:00 –Se vor desfășura tradiționalele concursuri din cadrul festivalului!

Regulile de participare și de acces:

Acces publicului se se face prin exterior începând cu ora 16:00 în doua etape:

1) filtrul 1 verificarea adeverințelor de vaccinare sau testare, alături de actul de identitate (vă rugăm să le aveți la îndemână pentru a ușura accesul)

2) filtrul 2, după ce ați trecut de filtrul 1, verificarea și scanarea biletelor de acces

Accesul este permis pentru:

– persoanele peste 14 ani care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,

– persoanele peste 14 ani care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,

– persoanele peste 14 ani care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE),

Advertisement. Scroll to continue reading.
answear.ro

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.

– pentru minori nu este obligatoriu să prezentați dovada medicală.”

*In zona de acces în cadrul evenimentului, EXPERT MED are amplasat un punctul de testare deschis intre orele 17:00 si 21:00. Cei care nu aveți 10 zile de la rapel, și nici test antigen, test PCR, sau dovadă treceri prin boala în ultimele 180 de zile, vă puteți testa în locatie, până la ora 21:00.

Contravaloarea testelor antigen efectuate de laboratorul ExpertMed este de 35lei/persoana.

 

Ia-ți prietenii și hai să dăm drumul la distracție!

CUMPĂRĂ BILETELE ONLINE AICI : https://www.ambilet.ro/tc-events/bucovina-motorfest-2021/

Comentarii

Scris de

Poate iti mai place si

Advertisement decathlon.ro
Primeste notificare de fiecare data cand apare ceva nou pe likeapanda.ro OK Nu, Multumesc!